Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 12 april 2021

Grå måndag

Hej på er! Här försöker vi vara pepp på livet trots grått och allmänt pissigt väder. Men det blir väl bara bättre från det här nu ska vi tro. Man kan ju drömma om sommar däremellan man nappas med de små plantliven till exempel.


Jag cyklade till arbetet i dag. I morse kring sex snåret var det oerhört bra förhållanden och underlag. Inte så bra sen jag skulle hem. Dessutom krånglade växlarna eller nåt annat så gubben har att titta på i morgon. Det blev i alla fall att bada cykeln.


Lite klädtvätt också... borde så haft "rapapärttorna "på.


Önskar ibland att vi hade vingar Bonzo och jag, det vore lättare när vägarna är mera som ett gyttjehål. Istället valde vi att gå ner till ån i kväll och följa den en bit. Den lille vet inte vad som skulle hända om isen under honom brast. Tur att han är kopplad.

Jag har just suttit och skissat klart en beställning i akvarell och det känns redan lättare när det är fixat. Bara färgsättning kvar men det får bli en annan kväll.

Solvej skickade att bränningen just är klar men sen ska det sakta svalna så det far nog ett par dagar ännu. Det är en sån spännande process.

Nu ska jag hänga tvätt och sen slänga upp fötterna på vardagsrumsbordet.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar