Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 4 april 2021

Påsklördag och påskdagen

Under påsklördagen hade jag mat åt ungdomarna och Patrik hade med sej en supergod kinderkaka. Ibland undrar jag om han är i rätt bransch alls eller om han borde sadla om till bagare och konditor.


nere vid ån grillades korv och ån är igen öppen bred och vacker.


Bonzo var naturligtvis med och hoppades på smakbit av alla.


I dag från morgon blev det skogsrunda så Bonzo fick tugga på pinnar enris och annat gott.


Så brassade jag hastigt och lustigt iväg till Hirvlax med mina hängsmycken och hade tur att hinna med bränningen som skulle startas i morgon.


Med mej hem fick jag det som senast glaserades och jag visste att det inte skulle bli så lyckat. Men det på bild går väl an och resten också som gick i blått men redan passats till uterummet. Blått och citrusträd = Italien :)

På eftermiddagen blev det fammobesök och hon ville sjunga i dag när vi inte kunde hitta på nåt annat. Hon hade helst velat ut men vädret var inte det bästa så då sjöng vi påsk psalmer och önskepsalmer om och om igen. En hel konsert faktiskt.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar