Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 24 april 2021

Hundens dag

Internationella hunddagen i dag och eftersom vädret är oerhört pissigt vägrade jag sätta Bonzo i hage när vi skulle handla så han fick helt enkelt följa med till stan. Då är hans givna plats passagerarsätet och jag får snällt inta baksätet. Naturligtvis har han bältes sele och är fastspänd ordentligt.


Lycklig över sin nya leksak som följde med hem och än i skrivandets stund ligger han och gnager både tänder och tandkött på den.


Farmor fick eftermiddagsbesök och jag hämtade kaffe och kakbit från köket till henne. Matlusten är det inget fel på, hon sa själv att tänk så gammal jag är och ändå smakar det! Trots att hennes liv är verkligt innehållslöst i mörker och tankar som inte hålls klara önskar hon att hon ännu en gång fick uppleva sommaren. Jag önskar vi tillsammans får uppleva den och sitta på en solig plats och dricka röd lemonad.


När jag kom hem hade Bonzo fått present från granngården i form av en mat/godis behållare. Som julafton för den hunden.

Annat som hänt är att dammsugare och skurhink varit i farten och ett par skåp i hjälpköket blivit städade. Nåt bra har det dåliga vädret fört med sej.



 I kväll tände jag ljus, kokade upp Tortelloni men ricotta och spenat. Stekte lök och bacon och öppnade ett vin från Italiens klack. Italienska vibbar i vårt kök sista lördagen i april mitt i snöslasket. Man får göra det bästa möjliga av situationen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar