Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 10 april 2021

Vilken fin lördag!

Jag är så glad och tacksam över denna lördag.

Från morgon var det fruset och perfekt att ta sej ut i skog och mark. Solen värmde och fastän det var småblåsigt så inne i skogen var det toppen. Man blir på så gott humör av sista snöhoparna och en vårsol som värmer ansiktet.


Så körde vi till Hirvlax för glasering stod på dagens program. På denna bild är alla mina alster glaserade. I frostig vit, grönbrunt och rostrött. Färgen luras förrän den är bränd.


Här med Solvej under dagens process. Utan henne hade jag aldrig kommit in i keramiksvängen och evigt tacksam är jag. Så avis på hennes hobbyrum med allt en hantverkskvinna kan önska sej.

Gubben hade cykeln i bilen dit och cyklade hem sen. När jag kom hem tog jag tag i nån slags städning och var mer än nöjd med att jag fick det gjort.


Vi spenderade tid i uterummet som solen hade värmt upp. Grillade korv (rekommenderar tomat och örtkorv) medan Bonzo tuggade ben.


Tände ljus fast det inte behövdes men allt för känslan.



Detta ljushållarhjärta fick jag hem senast jag besökte Solvej. Då var jag verkligt missnöjd med det och det förpassades till uterummet. I kväll tyckte jag det var skapligt fint med ett brinnande värmeljus. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar