Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 6 april 2021

Sol och hagel

Väldigt underhållande väder i dag, man skulle vara beredd på allt. Själv har jag stått vid svetsrobot och inte varit så beroende av väder. Däremot har jag hittat en ny podd, RödaVitaRosen med Strömstedt och Skoglund. En härlig trädgårdspodd med tre fyra avsnitt i bagaget. Sen körde jag Blommar det? med två trädgårdskarlar som är riktigt underhållande.

I påskhelgen har jag gottat ner mej i Hjälp Vi har köpt en bondgård! på Play. Att jag missat detta tidigare! Men i stället har jag haft en massa härliga avsnitt att titta på nu. Och i kväll är det Trädgårdstider och Karl Fredrik, vilken tur. Nåt måste jag banda och ska försöka komma tidigt i säng eftersom vi ska upp vid fem i morgon.

Det är så härligt med alla dessa program den här tiden på året. Det är nu det går att drömma och fantisera och senare får man vara glad att det mesta lämnar vid fantasier för man skulle inte orka ändå när så mycket andra måsten kommer före.


Jag band en rejäl ampel när jag kom hem. Lite bökig blev den då garnet är så tjockt men en eller annan blomma ska väl kunna trivas i den där ute i sommar.


Det egna hemlagade är väl ändå det roligaste att kunna använda.

Nu ska jag ut och knipsa bort några aroniagrenar som stört mej så länge. Läste just att det är nu det ska göras.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar