Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 29 april 2021

Som fredag

Det är fredagskänsla hos oss eftersom vi har ledig dag i morgon. Inte fy skam.

Satt en stund och njöt i pannrumsdörrhålet i dag så länge elden tog sej. Där var det varm och skönt medan Bonzo grävde i odlingslådorna som är i stort behov av påfyllningsjord så småningom.


Den första maskrosen är väl allt lite härlig ändå. åtminstone jag blev glad att se den. Sen när gräsmattan är täckt av allt det gula är tonfallet ett helt annat.


Gubben måttade och skruvade och på kommando fick jag hålla i och uttala mej men bäst ändå att hålla sej undan. Tydligen knarar jag mest!?


Den här krabaten skällde på allt, tuggade ben och grävde gropar. Glad i alla lägen.



 Själv skurade jag upp vårt lilla åkdon och hoppas på torra vägar ett par dagar åtminstone. Tänkte att vi har det bra vi tre, donar på med saker på vår lilla plätt på jorden. Det är så mycket elände i vår omgivning nu att det är svårhanterat emellanåt. Det gör att jag är extra tacksam över det jag har.

Nu ett par avsnitt av nya Maria Wern före jag dyker ner i kudden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar