Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 17 april 2021

Ta mej till havet


 Vaknar till en solig vindstilla morgon, hur ofta händer det liksom? Jag hasplar ur mej att vi kunde cykla till Fäboda och så var den saken klar.

Det var verkligen perfekt före, till och med så bra att vi måste stanna till för en drickapaus båda vägarna, det har inte hänt på länge.

På väg hem nånstans i Kållby börjar jag få kramp i lårmusklerna. Ovan eller tankat dåligt, eller både och. Sista backen strax före hemmet måste jag stiga av och gå en bit, så fort jag tryckte ifrån vred sej muskeln. Som tur är ger det sej  rätt snabbt.

Under eftermiddagen tvättar jag två stora mattor och en långmatta. det var inte inplanerat men eftersom Bonzo la en pizza på en av dem i natt var det lika så bra.

Mot kvällssidan ville Bonzo hälsa på mommo så vi tog en promenad dit. Han hjälpte till med att flisa kottar, gräva upp rötter, göra planteringshål i rabatten och fräsa upp gräsmattan. Han är mycket effektiv den hunden.

Husse hämtade hem oss med bilen och grillade fina biffar till kvällsmat. Vi har ätit ute två gånger under dagen. Har man suttit inne en hel vinter vill man naturligtvis dra frisk luft så mycket det bara går.

I morgon är en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar