Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 30 april 2021

Valborg

Ledig dag och vi drog till Kokkola ett par timmar. Jag var pepp på Hankkija, Puuilo och KodinTerra. Från de butikerna köptes Bonzos favoritgodis, kruka, fågelbad och markduk. Jag har flera sorters växter på min vill ha lista men det kalla vädret håller mej tillbaka. Har ändå fullt sjå med dahliaknölarna som Bonzo "nallar" på ibland, senast i dag. Men när gubben skulle till Motonet då stannade jag i bilen helt snällt. Där inne har jag inget att hämta.


Oskarpa bilder men jag ville ändå ha med. Ivern alltså!


Prima Dog med fisk, kalkon, anka, lamm och vilt och smaksatt med lingon, havtorn och svarta vinbär. Inte undra på att man sitter fint.


Men en och annan fluga slinker också ner, det gäller bara att fånga dem först. Matte avnjuter kaffe i uterummet medan husse hämtar staketvirke från brädgård. Det går sakta men säkert framåt med terrassen, onödigt att stressa på hur som helst. Men i nuläget går den att sitta på så långt den är.


Jag hämtade gott bröd och munkar från Jeriko Gård. Glädjande att vi har så nära till färska bakverk.


Vi for på en trevlig liten cykeltur mot kvällen. Grusvägarna är största delen upptorkade, dock är det ännu väldigt kallt om tårna.



 Hemma igen öppnade vi en flaska bubbel och skålade in våren. Tänk att maj månad möter oss i morgon. Vi fortsätter kvällen med nåt avsnitt av Maria Wern och den som ännu i kväll kikar in här önskar jag en riktigt Glad Valborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar