Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 25 april 2021

Kall söndag

I går var vi inte på länk Bonzo och jag, han hade inget behov av det verkade det som då han kissat strax ville in igen. Jag var så klart lika glad. I dag från morgon var vädret bättre, ingen nederbörd och vindar man överlevde. Så vi for ut och tog in på ett sidospår där snön låg relativt djup, mycket bra för det betydde att det inte skulle följa så mycket lera med in sen. Vi njöt faktiskt båda två av utelivet efter en innedag. Under dagen har blåsten tilltagit och bitande kallt. Jag har varit frusen hela dagen och kommer troligen inte få värme igen före jag börjar lyfta skrot i full mundering i morgon.



 Blev så förvånad när det dök upp en "pinne" i prickbladskrukan. Har aldrig sett förr fast jag haft flera av denna växt. Måste börja googla och fick veta att prickblad hör till släkten Kalla och får ungefär som fredskallan ett blom, alltså en pinne omgiven av ett ljusare blad. He va naa he!

Vi var ett reducerat gäng kring köksbordet i dag och lillebror var inte hemma så värst länge så vi har suttit lutande i varsin soffa en stor del av dagen. Jag måste till och med ta fram stickningen och påbörja en maka åt en socka som blivit liggandes för sej själv. Perfekt stickväder och ändå skönt på nåt vis att helgen har bjudit till mera vila än om vädret hade fortsatt med sol och värme. Då hade vi kört hårt med terrassbygget och jag hade varit slut i kropp och knopp redan innan ny arbetsvecka börjat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar