Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 27 november 2021

En glad lillajul

Vaknade som med ett barns iver till denna morgon, det är väl ändå härligt att man fått behålla barnasinnet. Jag gläds åt den stundande adventstid och maxar myset tills jag tröttnar.

Band ett par kransar av den fejkade buxbomen och knöt en gullig rosett. Fint att hänga lite här och där och jag ska göra åtminstone ett par till.


Mamma hämtade upp mej för lillajulmys vid Lindell Flowers Esse och gubben valde att stanna hemma och hänga julbelysning. Jag tackade och neg.

Där på lillajulsmyset handlade jag limpa, bivaxljus och en amaryllis. Av mamma fick jag nåt gulligt som jag tittat på flera gånger men nu såg också hon det och tyckte det kunde passa som en lillajulklapp till duliduttan (internt skämt)


När vi körde över bron fick hon stanna så jag kunde kliva ut för att ta ett par bilder. Hon känner mej och mina behov.


Fastän hästar inte är min grej tyckte jag de var vackra just här.


Efteråt var gubben och jag på matuppköp och det tar så på orken att springa i affärer. Den här synen trivs jag bäst med från soffan och hoppas kunna nöta den mycket under den korta julhelg som detta år bjuder på.


När mörkret lade sej och jag tittade ut såg det ut så här. Han hade gjort ett fint jobb den kära gubben.


Och visst är det skönt att kunna vara bara hemma när man har en sådan myspys vid sin sida. Vi har just varit med sparkstöttingen ut till landsvägen och han fick springa så mycket han ville och orkade, lika lycklig vardag som helg.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar