Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 25 november 2021

Vinterland

Nu har vi fått ett härligt snötäcke och allt är så mycket vackrare. Jag har blickat ut genom fönstren på arbetet i dag och önskat mej ut, sol och snö är livet.

När vi kom hem skottade gubben snö medan jag gjorde upp eld i grytan. Värmde vatten i kannan och så drack vi varm choklad när han var klar.


Bonzo var förstås med men surnade till när det inte vankades något gott, istället åt han upp prydnads kålen... Hur bra är månne det. 

Vi grillade i alla fall korv över glöden och så enkelt var vår kvällsmat fixad i dag.


Blå timmen sänkte sej över snötyngda aroniabär.


Det kommer tjocka har dom sagt på Södermans radio som Tjorven sa. Magiskt kallt och vackert. Sparkstöttingen kom fram och jag tog några tag med den, hoppas på härligt vinterföre framöver.

Här inne drog jag fram julig fönsterbelysning. Som vanligt trilskas adventsljusstakarna men en av tre lyser så det får man ta som ett gott tecken. Så småningom får man ta ett lass till roskis, varför görs inget ordentligt och hållbart numera?! Vi borde faktiskt uppgradera julens fönsterbelysningar men nog ska det väl slarva och gå så här ännu en jul, den är ju trots allt så väldigt kort.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar