Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 23 november 2021

Små små steg

Små små steg in i adventstiden. I går lindade jag en ljusslinga kring en stålring och efteråt en slinga med fejk buxbom. Röd rosett och det blev ett fint blickfång på kökshyllan.

I går var ett härligt väder och jag var pigg som attans efter arbetet. Tog Bonzo på promenad till mammas och bad gubben hämta oss efter att han varit och beställt plåttak till ladan.

Men det var gårdagen det, i dag är det en tröttare version och promenaden blev flera timmar senare och kortare. Men säj nu vem som har alla dagar lika. 

Vi prövade Esse grill cafe´s hamburgare till kvällsmat och blev positivt överraskad av en saftig och smakrik burgare. Fint ändå att det finns nära till hands när orken tryter och andan faller på.


Julhyllan. Eriks snidade grötslev hänger fram året runt, ännu har han inte velat ha den i sitt hushåll.



 En stjärna har kommit upp i sovrumsfönstret.

I arbetet fantiserade jag om att jag skulle baka småbröd i kväll, har ett recept på chokladsnittar med pepparkakssmak som jag skulle vilja testa. Men det skjuts framåt ännu. Nej resten av kvällen tillbringar jag i soffan med en sockstickning. Fantiserar om nåt nytt roligt stickprojekt då sockor håller på att bli så enformiga. Men en sak i taget och så ser vi vad som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar