Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 21 november 2021

På bästa sätt

Så roligt att vakna till vitt på marken. Världen var mycket ljusare och härligare med en gång. Efter morgonkaffet tog vi oss ut och njöt i skogen där blåsten inte märktes av.


Vackra vyer vart än man vände sej och är det inte konstigt bara det kommer lite snö i barren är alla granar plötsligt kandidater som julträd.


Hemma igen julade jag till trälådan, tänk så lite snö kan ge stor julfeeling. Jag kan lova att det kommer bli julfix varje kväll här nu, det är ju 1 advent om en vecka.


Dagens höjdpunkt var att de unga tu bjöd på mat i deras juliga och stämningsfulla hem. Hit kan tomten komma när som helst. Skönt att ha en matlagningsfri söndag ibland men ändå kunna samlas.



 Satt hos farmor ikväll och tyckte hon var så rödjul och fin så det ville jag föreviga. Hon var väldigt fåordig i kväll och citerade mest ordspråk, men det kommer man väldigt långt med också. Hennes tacksamhet över att man besöker henne går inte att ta miste på i alla fall.

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera