Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 12 november 2021

Tacksam

Äntligen fredag och alla är sååååå lyckliga och glada.

Jag är så otroligt tacksam att jag klarat en hel vecka i arbete fast jag satt här på tisdag morgon och ville gräva ner mej själv över hur ont jag hade haft under natten. Jag har haft den underbaraste  människa vid min sida på avdelningen som varje morgon frågat hur natten varit och trollat fram de lättaste uppgifterna som funnits. När hon ställt om nåt svetsprogram och jag hamnat på nåt tyngre så länge har jag genast fått återgå till det enklare så fort hon fått det klart. Tackade henne en extra gång i dag, underbart med såna arbetskamrater.  Och bara det att få sitta på mat och kaffe med mina närmsta arbetskamrater och sladdra och skratta är verkligen en lisa för själen. Att gå hem sjukskriven och mest bara tala med hunden, det kan man bli tokig av. Fast han är en god lyssnare.


Men nu är det fredag med allt vad det innebär och en helg med roligheter ligger framför. 


Jag var liksom på hugget när jag kom hem. Såg på den solkiga bordslöparen och tyckte att jag inte hade nån som var bra. En snilleblixt slog rakt ner i tantens skalle och jag klippte sönder en pläd som faktiskt används som bordsduk i uterummet några gånger och inte nån gång passat som pläd då den inte andas. Fram med symaskinen för att fålla långsidorna, i kortändarna var det färdigt med fransar och allt. När klockan slog fyra var löparen struken och låg på bordet. Nu fattades bara fredagsbuketten och dit var det inte långt. Att man kan vara så påhittig!


Nu blir det stickning framför tv:n med första avsnittet av Knutby serien. Glad fredag!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar