Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 20 november 2021

Fredag lördag

I går kom jag hem efter halva arbetsdagen. Jag skulle till massörskan på en stressbehandling för mina muskler. Fick veta att mitt system är väldigt trött och det kom inte som nån överraskning direkt. men så otroligt skönt var behandlingen.


Hursomhelst arbetade gubben och svärfar med ladutaket under gårdagens ljusa timmar och det närmar sej sakta men säkert att den ska bli klar. Den blir bara gulligare och finare för varje steg.


Så så fint med månen sent i går kväll. Fullmåne delar folket men att det är vackert kommer vi väl inte ifrån.


I dag lördag har en söt liten nalle flyttat in och den ska få pryda granen sen. När jag såg in i dennes ögon fanns det ingen återvändo, kunde inte lämna honom kvar i butiken.


Bonzo fick en leksak bara för att jag tyckte synd om honom som lämnades hemma. Men när vi kom hem smet han och plaskade runt i grannens dynghop. En halv schampoflaska senare gick det att vara nära honom igen. Voj hohho, ibland är det jobbigare...



 Till sist vill jag tipsa om serien om Leonardo da Vinci på yle arenan. Jag tycker den är förträffligt bra och utspelar sej bland annat i Florens och Milano. Det handlade ju mycket om Leonardo i Florens när vi var där och därför slår denna serie an en sträng i mej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar