Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 3 april 2013

Dags att plocka undan


Påsken är ju över för den här gången och det är hög tid att städa undan pyntet.
Men än får det vara nån dag, har inte tröttnat ännu när det bara är pikuliite som är framme. Mina gula tulpaner som jag köpte för en vecka sen är fortfarande gula och ståtliga i vasen. Helt makalösa tulpaner.
Är riktigt stolt över mej själv, ja lite måste jag få skryta till det.
Fixade ett par plagg åt sonen på min 14 kilos maskin och funderade efteråt om det är nåt annat som borde fixas nu när jag ändå halvt haft ihjäl mej med att få fram åbäket. Kom ihåg att några handdukshängare kommit loss och att jag sparat dem. Så jag har suttit och sytt fast de små hängarna i handdukarna och det är det jag är så fasligt stolt över. Trodde aldrig att jag skulle göra det och nu plötsligt kände jag mej riktigt husmoderlig och sparsam framför allt. Nästa gång ca 2020 eller nåt när jag fått städdille hade de väl hamnat på ekorosk. Nu är de fixade för fortsatt användning.
Puh! Tänk nästan ett helt blogginlägg om de hängarna. Men sånt småfix är bland det värsta jag vet.

2 kommentarer:

  1. nej varför skulle det måst städas bort redan....gärna påsk/vårpynt som får vara framme läänge :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man blir ju glad av det åtminstone :)

      Radera