Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 16 april 2013

Har bråttom till nästa dag


Här är datorn rensad från allt extra och det enda foto jag har är en kolteckning föreställande min förstfödde. Nu vill jag inte påstå att det är särskilt likt men jag har gjort mitt bästa för stunden.

Vilken skitdag! Jag säger inte annat. Nu har jag bara bråttom till nästa och hoppas den blir bättre. Jag skulle fått hämta mitt paket som innehåller ett par sommarskor jag förälskat mej i men tänkte att det är då meningslöst, de kommer ändå inte att passa. Då är det verkligen surt.
Men ute är det vår. Snön smälter i rask takt och fåglarna är i full gång. Nu är jag inte så bra på det där med fåglar som ni ju redan vet men massor av nåt måsliknande hade stormöte ute på åkern när Zeb och jag var ute och traskade. Sen var det två par av nån svart sort med vitt under som brukar vara riktigt aggressiva när det är äggkläckningstider, ja ni hör ju att jag är number one ornitolog.
Men roligt med fågelsång är det hur som helst.
Fågelfrön eller skalen efter fröna finns över hela gården, kvistar löv ja allt som gömts under snön är nu framme. Och det är inte att tänka sej att gå över gräsmattan för det "pållar" under skorna.
En alkopåse plockade jag bort men den kan vi skylla nån granne för och så var det ju den där hundskiten runt kojan. Men som sagt blött,blött.
Alltså det är typisk början på våren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar