Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 27 april 2013

En dag så skön


Zeb-Livsnjutaren.
Han har fått för sej att sitta på bordet nu. Kanske för att komma med nosen närmare solstrålarna, eller bättre kontakt med fåglarna. Han använder det också för att blänga surt på oss genom fönstret när vi stängt honom ute. Han är kul våran Zeb.
Tydligen har veckan som gått tagit hårt på krafterna, är matt och...ja matt.
Finns hur mycket som helst att göra, kratta tex. men ena armen säger stopp, den har tagit mycket stryk den sista tiden. Så jag har sytt om lite byxor, gått på promenad, suttit med svärmor och satt mjöd på jäsning. Tänkte faktiskt hoppa över mjödtillverkningen i år men det kom onda ögat från flere håll här hemma så det blev några liter i alla fall.
Utöver det gjort just ingenting, men jag tillåter mej en sån dag och kanske samma i morgon. Sådana tankdagar behövs också, så oändligt långt till semester att jag inte ens börjat fundera på den.
Kvällen är fantastisk vacker fast vi hade snöslask under eftermiddagen. Märker att det blir livat i markerna nu. I går kväll när jag körde hem i regnet hoppade grodor överallt utefter vägen och i dag satt ett par myggor och tittade på varann på fönstret.
Gasgrillen rullades fram ikväll och storebror grillade korv, påstod att nu är sommaren här och då ska det vara korv och potatissallad. Nåja kanske inte sommar ännu men våren är hur som helst i full gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar