Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 4 juni 2018

Honungsgul


Detta är textilierna som kom med hem från Umeås HM Home.
Jag har totalt fallit för färgen honungsgul, bara ordet gör mej glad. Honungsgul. Inte solgul, inte senapsgul utan honungsgul.
Första gången jag hörde ordet (kan inte skriva det en gång till ;)) var i billgrenwood podden. De inspirerar mej till tusan och jag visste genast vilken nyans av gult de menade.
Hade inte tänkt ta hem mer än kuddfodralen men kunde inte slita mej från pläden som är en alldeles underbart mjuk historia. Och när jag tänker efter tror jag inte man kan ha för många plädar, eller kuddar heller för den delen.


Och idag ligger träden bokstavligen  längs marken av blåsten.
I förra somras fick vi ta ner en stamsyre´n som hackspetten nästan ätit upp. I dag när vi kom hem låg den andra nästan däckad i gräsmattan. Den har också varit hackad längst ner på stammen och gav vika av trycket. Så från att ha haft en "sänka" i mattan har vi nu två. Men det är inget att sörja, de har aldrig varit till nån större glädje och långt ifrån fina.
Eventuellt hittar vi nåt att fylla hålen med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar