Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 12 juni 2018

Tummen mitt i handen





Så bildlös i kväll att jag sätter upp en bild jag tog från en granngård på en kvällspromenad för en tid sedan. Syrener och gammalt fähus i vacker samklang.
Nu sitter jag här med tummen mitt i handen och förundras hur en dag kan formas och bli. Det har hänt en del som gjort att jag suttit med sorg och andan i halsen men det kan vi lämna därhän.
I går hackade jag färsk rosmarin så en fingersände fick sätta livet till. Så i dag har jag gått med fingret omplåstrat. Vänster tumme har givit upp livsglädjen och har bara varit i vägen i dag och gjort ont.
Skulle med ena örat till arbetshälsovården (tog med båda för säkerhets skull) och fick det spolat och kollat. Visade upp min tumme i samma veva och fick strax en ledig dag för vila. Överansträngd och svullen. Kan knappt hålla i en penna eller bestick. Så.
Hade smutsiga glasögon när jag kom dit och skulle putsa upp dem. Ena "nässkyddet" gick sönder och jag fick sätta fast det provisoriskt. Efteråt gick jag in till glasögonbutiken och fick nya delar för en femma.
Nu har jag inte behov av mera upplevelser idag. Sätter mej med bok och ispåse på tummen i soffan. Tillräckligt spännande bara det.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar