Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 5 mars 2024

Bara glad

Ett inlägg bara för att jag är glad, varsågoda.

Söndagen var en smått konstig dag. Vi hamnade framför tv så gott som hela dagen. Enda pausandet var på förmiddagen när vi själva aktiverade oss med cykling och skogslänk. Vi åt till och med framför tv och skrattade åt oss själva när det var sena kväll och vi äntligen knäppte av mackapären. Vi följde med Måns och Klaras livesändning genom hela Vasaloppet och det var underhållning från början till slut, som de kämpade.


Jag satt ju inte och rullade tummarna precis för jag blev klar med tröjan jag höll på med. Blockade den före jag somnade och på morgon var den klar och fin.


I går igen en lång arbetsdag, jag tycker ju att åtta timmars arbetsdag är lång numera haha. Men nu är det två lediga dagar igen som väntar och jag har mycket skoj inplanerat.

Började dagen med härlig skogslänk och marken var ännu påfrusen och det var lätt att gå och lätt att andas och jag utbrast åt Bonzo flera gånger om han också känner hur härligt det är. Det gjorde han minsann. Allt annat är i går kväll i mörkret i rapavälling.


Videkissor <3



 Och en räv!

Grävde framren snö på gräsmattan och snötvättade två ludimattor som nu ska läggas undan. har rivit ner vardagsrumsgardiner och tvättar soffryggskuddarna. I samma veva har jag gjort en gratäng med det mesta man kan hitta i skåp och kyl.

Bra att börja med allt på en och samma gång och snart lämnar jag allt för en efterlängtad träff med en väninna. Allt finns ju kvar när jag återvänder. No panic!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar