Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 2 mars 2024

Mars har börjat så fint

Äntligen en vårmånad, mars är så nåt att se fram emot. Jag började månaden med att arbeta en ovanligt lång dag, tänkte att jag skulle vara ordentligt slut efter dagen men det gick bra då jag hade nåt att se fram emot på kvällen. Nämligen Purmo revyn. Fint att få skratta och ha roligt ett par timmar.

Denna lördag hade jag siktet lite inställt på Vasa och på morgonkvisten hade jag även gubben med. Känns länge sen jag varit på klädshopping och det fanns en del som behövdes uppdateras.

När hungern kom krypandes gick vi till en nyöppnad italiensk restaurang, Trattoria. Så snyggt och fräscht.


Jag är inte direkt bortskämd på att äta ute så njuter desto mer de gånger det blir av.


Jag beställde Pollo Saltimbocca som var kyckling, prosciutto, picklad rödkål, madeirasås och salviakryddad gnocchi. Himmelriket.


Ingen efterrätt utan vi slöt upp med Vasaborna som var på stan och vi fick uppleva ett för oss nytt kafe´ och bageri Mjöli. Kunde inte annat är skratta åt namnet men egentligen solklart för ett litet bageri.



Fick en härlig stund med dessa fina och saknar dem redan. Glad att vi får till små stunder bland veckorna som går. Vi är alla så upptagna med våra arbeten och avståndet väljer förstås.

Goda kanelbullar och så köpte jag hem två bröd. Riktigt mysigt ställe jag gärna återkommer till.

Nu är vi hemma och Bonzo har fått sin länk. Nu ligger han och sover invid  en sprakande brasa i spisen. Jag har tänt ett ljus på köksbordet och borde ta tag i en teckning jag gått och tänkt på. Ännu ledig söndag på detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar