Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 27 mars 2024

Sen sist

Jaha, så har vi onsdag mitt i veckan och jag ska snart till arbetet. Men först liten uppdatering. Både jag och Bonzo är småtokig i förvälld broccoli, när den ännu har crunch i sej, spolad med kallt vatten och fått citron och örtolja över sej, nam nam.


Vacker solnedgång när jag körde från Terjärv i förrgår.


Månljust på natten när jag satt och läste Öt. Ibland har jag nätter när sömnen är sämre.


I går blev en dyrare dag. Jag var ledig och tänkte mej mot Vasa för att hälsa på sonen. Har haft en liten spricka på ena bakdäcket på sidan som troligtvis har kommit av att jag kört i vattenfyllt hål i asfalt (vem har nu inte gjort det med dessa katastrofalt dåliga vägar vi har. Nu hade det blivit ett stort djupt hack där sprickan bara varit och det var bara att bita i det sura äpplet. Nya vintertossor under hela bilen blev det, hade hur som helst fått köpa nya till nästa säsong men detta skyndade på processen.

Snabbt och smidigt gick det och jag kunde genomföra min dagsplan ändå.


Mamma hakade på vilket jag var väldigt glad åt då sällskap är perfekt längs de tråkiga vägarna. Vi tog en instickare på GW gallerian och där blev det kaffe med sött. 

Till Erik som var ensam hemma tog vi tunnbröd med rostbiff, sallad och nån lingon/kinuski kvarq som efterrätt. Så dukade vi upp och åt kvällsmat med honom och så vi också skulle orka köra hem sen.

Ibland saknar jag den killen att det inte finns annat än att hoppa i bilen. I går gick det suveränt när han arbetade hemifrån och var på plats strax han slutade. Så imponerad av vad han gör för saker med en 3D printer han köpt.  Blev ett par trevliga timmar med honom.


Här han hunden fått sin förmiddagslänk och jag har hunnit med att göra mockarutor. Hoppas det gläder gubben när han dyker upp.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar