Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 22 mars 2024

Skönt att vara hemma

Full fart i det ruggiga vädret hela dagen och så skönt att landa här hemma i morgonrock, sockor och bränna ljusstumpar. Kan sitta och titta in i lågan hur länge som helst, som att bli hypnotiserad tror jag.


Fritiden går i samma spår, hunden har prio ett och det bär iväg till skogs.


Grävde i gömmorna en morgon och hittade en cd med Sten och Stanley som jag minns att det var några goa låtar på där i slutet av 1990. Tog den med till bilen och var i ren och skär fröjd över den och sjöng mej hes ända till Terjärv. Inne i konvolutet hittade jag dessutom där Sten Nilsson him self hade skrivit sin autograf. Ja se det var tider det :)


I går förmiddag under tiden jag varit på länk med Bonzo fälldes en björk här hemma. Kanske ett bra beslut för den var rutten på mitten.


Otroligt hur tomt det blir efteråt, men förhoppningsvis har vi mindre som skräpar efter stormarna nu.


Solen kom på eftermiddagen på mitt arbetspass och på matpausen var jag mest sugen på en promenad och av alla möjliga ställen valde jag en begravningsplats i stan. Alltid fridfullt att gå omkring och läsa namnen på stenarna.


Eller bara nåt fint att vila ögonen på i vårvintersolen.


Till sist hamnade jag hos en väldigt kär klient som jag hann sköta om några månader innan han dog och ett sorgearbete fick ta plats. Så otroligt tacksam att jag fick vara en del i den hemvården, det var nåt alldeles speciellt och värdefullt som jag kommer bära med mej en lång tid framöver.

Jag skulle ha arbetshelg nu men har faktiskt ledigt i morgon och så börjar jag igen söndag eftermiddag. Kanske jag kunde få framplockat nån tupp eller höna, det kommer påsk sägs det.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar