Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 24 mars 2024

Ladan full

Jag hann inte ens ur sängen på lördag morgon före jag fick höra att det är rätt bra väder för vedklyvning. På eftermiddagen var vi klar med bara en kaffepaus under dagen. Så skön känsla när ladan är fylld och vi även har spisved till Tallbacka. Ryggen värkte och handskarna var bara att vrida vatten ur, det hade varit en slaskig och blöt dag.


Duschade och fick i oss mat så kom P och L med chokladkyssar till eftermiddagskaffet. Så mysigt att de trillar in med jämna mellanrum.


Orken till påskstädning fanns inte sen utan jag plockade fram lite ägg, kyckling och harar och släckte lamporna. Fatta hur fint det blev med en gång!



När gubben sen tränade och hämtade hem grillmat (för att vi var värda det) satt jag och såg en bra film på Netflix, Redeeming love.

I dag söndag ska jag på jobb på eftermiddag. Har varit på skogslänk med Bonzo och satt dahliaknölar i jord. Så mycket mer blir det inte av den här dagen.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar