Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 31 mars 2024

Mars sista dag

Nu känns det som om påsken är över trots att det i morgon är påsk annandag. Jag ska i arbete från morgon och då blir det strax mera vardag. Men jag är väldigt glad åt mina två lediga dagar då vi i går kväll (lördag) blev bjudna på hamburgare och pannacotta hos goda vänner. Så mysigt att sitta en hel kväll kring ett bord och surra kring allt som hänt och ska hända. 

I dag bjöd Patrik och Lotta på lasagne och morotstårta och deras hem var så påskfint. Dessutom fick jag klämma på gulliga saker i babyrummet.


Långfredag kväll var jag i arbete men före det såg jag på gudstjänst i tv och lyssnade på ny låt av Mrs Bighill singers In Christ alone. Reflekterade även över krusifixet som hänger i sovrummet. Fått det efter min gammelmormor 1987.


Före arbetet var det kaffe och sött som sej bör under påsken.


Kaffepaus på kontoret, så härligt med ny kaffeapparat som ger riktigt gott kaffe.


Bjuder även på bild som gubben tog när Bonzo och jag varit på länk och tog igen oss efteråt på soffan. Vi skulle se Ronja Rövardotter på Netflix men Bonzo somnade från det hela. Men visst har vi mysigt så säg.


Sent om sider fick jag även tulpaner i vas. Har liksom inte riktigt hunnit med men det kommer även dagar efter påsk.

Har varit ute en stund mot kvällen och skyfflat upp flera kärror spån efter trädfällning och vedklyvning. Detta är värsta tiden på året och det är nu jag helst skulle gå i dvala. Tjälen härjar så man blir sjösjuk bara av att gå över gården. Löven som föll först efter att snön kom tittar glatt fram. Det är ris, rapa och reve just nu.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar