Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 28 augusti 2020

Fredag

Det är konstigt hur arbetet kan gå lätt en fredag. Alltid bästa arbetsdagen och alla verkar vara på gott humör.

Gick vanliga rundan i växthus och uterum när jag kom hem. Gurkorna står mej upp i halsen men tomaterna är lika roliga ännu. Ungdomarna ska hjälpa mej i morgon med att ta hand om en del. Paprikor i mängd och massor och till söndag ska jag göra fyllda paprikor till lunch. Aroniabären börjar så småningom vara mogna. Hinner jag före fåglarna ska jag göra likör av dem i år som blir jättegott och är klart lagom till julen.



 Bonzos hage är redo att ta emot honom, bara röda mattan ska rullas ut. I dag har han och hans syskon varit på veterinärsbesök och blivit chippade. Hoppas allt gick bra och att det inte gjorde ont åt de små liven.

Tog en skogsvägsrunda med cyklarna gubben och jag i kväll. Endast ett rådjur såg vi till. Det börjar vara den tiden på året igen när mera kläder ska på, jag frös lite om öronen och fingrarna faktiskt trots att solen var fram. Det blir strax tyngre ju mer tyg som ska till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar