Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 11 augusti 2020

Surr under blusen

Morgonljuset så fint i grantopparna. De tidiga mornarna och de sena kvällarna är väldigt vackra nu och sensommaren har också sin charm. Att jag ser ljust på tillvaron har också sin del i det hela.

Hemma jagar jag humlor med kameran och försöker fånga de skira vingarna. När jag kom in tillbaka surrade det ilsket under blusen och jag fick slänga av mej den, ut spatserade en förnärmad humla. Fångade den i en kaffekopp och släppte ut i det fria.

Cyklade till farmor i kväll. Hon blev utrullad i rullstol men jag bad om rullator för att få tränat upp gåendet igen. Hon blev mycket sämre i benen så länge hon låg i stan och jag var chockad över hennes usla ork första gången jag besökte henne. Nu var det betydligt bättre och vi gick från bänk till bänk och vilade mellan varven.


 

På hemvägen stannade jag vi grannens privata djurpark och fångade en får nos. Lite kli mellan ögonen och allt var på topp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar