Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 5 augusti 2020

När man inte har några ord

Som sagt jag blir inte klok på ändringarna här inne och det har gjort att jag inte varit så ivrig att skriva heller. Dessutom har jag slut på orden känns det som och då blir det paus. Ska göra ett nytt försök nu.
Den här kvinnan har gett ordentligt med gödning och kärlek till sina dahlior. Få se om just den här växer om mej än i sommar.


I morse var det en sån fin soluppgång när vi drack morgonkaffet och dimman låg tät över åkrarna.


Direkt efter arbetsdagen for jag till frissan och bad om att bli klippt i kort frisyr igen. Orkar inte med det långa "slamset" mer. Så nu skulle det gälla att vänja sej då.
Så hämtade jag en hög med pizzor och kom hem till hungriga hugade pizzaätare. Vi bjöd våra ungdomar som hjälpt oss med målandet av huset som ett litet ödmjukt tack, och fint att vädret var på vår sida så vi kunde njuta lite uteliv efter allt regn och ruggighet.


Jag prövade att dra upp ett knippe morötter och förvånades av storleken, riktigt hyfsat tycker jag.
Och nu är det snart sovdags och orden förbrukade.
Okej jag har en massa ord och händelser inlåsta i en liten låda som vissa fått en skymt av redan. Men här inne vill jag hålla på det ännu i några dagar. Någonting alldeles underbart, men det får bli en annan dag det.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar