Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 10 augusti 2020

Tilltufsat

 

Vi. Har. Målat. Klart. Huset.

Känslan när gubben skruvade isär åbäket till ställning som gjordes första dagen var otroligt skön. Nu vet jag att jag inte behöver lyfta mej fördärvad fler gånger med den. Så jag har putsat fönsterbleck och tvättat fönstren till vardagsrummet. Gått omkring med rakblad och pillrat loss små skvättar och stora skvättar färg, hur mycket man än försöker täcka hittas alltid springor att rinna ner i. Terrassen har fått sej en hel del men det sörjer vi inte nämnvärt då vi troligtvis gör ny terrass nästa sommar. Och buskar och blomster är tilltufsade och jag har plockat in lite kvistar för att rädda en del.

Annars har jag mest Bonzo i huvudet nu, det blev mycket intensivare och verkligare sen vi fick ha vår första träff. Så nu längtar jag efter att få hålla honom igen och försöker ha kvar känslan av hans lilla kropp i mina händer så länge. Och hans många gäspningar där tungan åkte långt ut. Tänk så fantastisk våra hjärtan är som bara tar emot och kan älska om och om igen och bara fylla på med mera hundar och mera folk. Bonzo mitt lilla hjärta, snart ses vi igen <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar