Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 2 augusti 2020

Mot vardagen



Vackert blå hav av Honungsfacelia cyklade vi förbi i går kväll på vår sena runda. Varmt och behagligt var det under färden trots att vi kom hem efter halv elva.


Har idag rensat bort, släppt ner och hängt upp och frusit in. Mycket att göra ute i växthuset och omgivningarna nu. Så fint att se att det vill växa på vår lilla täppa.


Annars har vi tagit det rätt lugnt och hållit oss mest för oss själva i dag. Bara för att kunna ta in att nu är sommarsemestern över för denna gång och vardagen tar vid. Kan ändå tycka att det är bra på nåt vis, jag blir alldeles orolig i kroppen när jag inte hittar nåt att göra och nu känns det som om jag är i kapp rätt bra här hemma, trots att vi inte är klara med målandet ännu. Fråga mej i morgon eftermiddag kan svaret bli annorlunda.

Farmor har jag besökt i dag för första gången vid hennes nya boende. Mycket nöjd och tacksam är hon, bara en önskan om att kunna se lite var hon är och det förstår man ju. Jag ville ta en bild av henne och det tyckte hon gick för sej "du kan sätta bilden på Hövostasblaadi" tyckte hon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar