Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 18 augusti 2020

Trevlig samvaro


I går blev det äntligen av det mamma syster och jag tänkt göra hela sommaren. Vi brukar fara ut och äta tillsammans en gång under sommarn då vi alla fyller år. Syster och jag med en veckas mellanrum och mamma och jag i samma månad.

Det blev Uffes då vi haft så svårt att få ändan ur vagnen och detta var väldigt bekvämt. Dessutom vet man att man blir serverad supergott alltid. Så härlig kväll när vi i lugn och ro fick prata och skratta tillsammans så sammansvetsade vi är. Hur mycket roligt har jag inte haft med dessa raringar. men i år får vi nog skippa vår årliga Helsingforsresa det är nog rätt säkert det. Men såna här små träffar kan man alltid få till.


 

Min gubbe har lediga dagar och i går fixade han ny panel på kojan och idag har han målat den. Bonzo har plötsligt ett fint hus som väntar på honom. Om några dagar ska vi hälsa på honom igen och jag längtar ihjäl mej efter den lilla jycken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar