Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 12 augusti 2020

Rutten koja

Vi hämtade hem Zebs gamla koja i dag från en konstig förvaring i skogen. Fråga mej inte varför. Han slutade tidigt använda den och satt mest på taket och spanade. Getingarna byggde bo och efter det var det bock stopp så den sattes till sidan. 


Den var väldans prima som ny, en isolerad tvårummare med avtagbart tak som gubben själv snickrade till med tinnitus som tack. Nu är den en sorglig historia där den står med mossigt tak och ruttna bräder, och inget jag vill erbjuda Bonzo. Men vi ska fixa till den med nytt filt tak och nya brädor där det behövs. Så på med färg och den borde bli beboelig efter det.


Häggmispelns bär börjar mogna och är fina att bara titta på i sin färgskala. Ungefär som tomatklasarna i växthuset med gula röda svarta gröna och alla nyanser däremellan.


 

Drog på mej regnjacka och gummistövlar för att ta mej ut med vattenkannorna i växthuset och uterummet. Ville få det fort överstökat så jag skulle få komma in och ta en myskväll i soffhörnan med sockstickningen och en kopp varm choklad. Tycker det varit full rulle en längre tid så jag passar på genast inte solen visar sej för då "kan man inte sitta inne"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar