Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 30 augusti 2020

Sista helgen i augusti

Vaknade till en underbar solig lördag. Tvättade två maskiner med kläder och hängde ut på tork, vädrade sängkläder och dammsög.


På eftermiddagen besökte jag min vän Ingela på Gunnarsberget strax innan hon stängde butiken. Bara för att vi skulle få en stunds vänskapstid efteråt, Fick hem en massa hundtidningar och böcker som inte hon har användning för längre. Så tacksam för denna kvinna.


Mot kvällen bar det av till villa i Lepplax i fortsatt strålande väder.


Ing-Britt som som "håmmar" och ställer till fest för oss andra, midsommar som villaavslutning och allt däremellan.




Bilderna får tala för sej.


Rätt mysigt också när vi kom hem.


Söndagsförmiddagen gick i tecknandets tecken. Så länge sen jag haft fram mina blyertspennor. Blev en teckning av Bonzos mamma Moona som jag tänkte lämna över när vi hämtar Bonzo. Som ett extra litet tack.


I dag blev det bara lunch för tre och jag gjorde fyllda paprikor och de blev supergoda. Ska göras flera gånger absolut.


Och i kväll efter att ha suttit på en kaffe hos mamma och Hasse gick jag till uterummet för att sätta på timern till lamporna där och tänkte ramla baklänges av förvåning. Under dagen har första änglatrumpeten slagit ut. Så himmelskt vackert!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar