Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 15 augusti 2020

Hemma lördag

Lördagen startade rätt typiskt med att huset kändes upp och ner efter veckan som gått och jag hissade ut mattor och satte igång. Tog in nån dahlia för att få till hemtrevligheten efteråt.


Gubben var på begäran av lillebror med på biljakt under dagen men samma "skrot" kom hem. Själv tog jag tag i stenbumlingarna vid trappan som har haft all världens löv, kvistar, gräs och jord mellan sej. Inte hjälper det med markduk efter så många år då allt skräp blir till jord och alla frön gror och lever livet. Nu plockade jag bort alla stenar, på med ny markduk och så radades det igen. Fint som snus blev det.


Och jag var så värd en glass.


 

Gav mej frivilligt ut på jakt efter bortsprungen kattunge utan resultat. I samma veva drog jag iväg längs sidovägar med mtb:n. Lätt cruising. Hade en konstig känsla i kroppen att Zeb kan komma springande ur skogen i vilket ögonblick som helst. Med svansen viftande till hälsning och som om han tyckte att han bara varit borta ett litet ögonblick. Tokiga tanke. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar