Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 6 december 2021

104 år

Hej! och glad självständighetsdag på er! 104 år av självständighet och tacksamheten är stor. Vilket fint land vi lever i med jämnlikhet, trygg sjukvård och yttrandefrihet bland annat. Och fyra årstider att glädjas åt, alla bra på sitt sätt. I går kväll satt jag och tittade på mina sommarfotografier och allt roligt som hände under sommaren, också oro som tack gode Gud redde opp sej. Tacksamheten bara bubblade ur bröstet. Jag hade en alldeles fantastisk sommar och jag bara måste få ner bilderna i en fotobok att ta fram när åskan går.

Och i dag var jag så nöjd när temperaturen var mer mänsklig och vi tog en längre runda Bonzo och jag utan att frysa. Jag har den bästa vinterjackan man kan tänka sej, en Icepeak polar ski wear och man hör ju på bara namnet. Fanns inte början till att frysa ens.


Bonzo är utrustad med polar päls så honom går det ingen nöd på heller.


Ack ack den ljuva skog, som tagen ur Narnia.


Varm glögg efteråt och inget blåvitt ljus men dock ett bivax ljus.


Från farmors rum i dag på eftermiddagen. Ingen vind i Finlands flaggan i dag.



 Under timmen jag var där skötte jag isbjörnen. Farmor tycker inte om såna spöken säger hon...

I morgon ska jag visa nåt jag gjorde för länge sen och som legat bortglömt på vinden. Tror knappast det visats här på bloggen alls, men juligt blir det kan jag lova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar