Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 16 december 2021

Synundersökning och utekväll för hela slanten

Tisdag kväll stod jag och trillade saffransbullar trots att jag var slutkörd. Men ska man få nåt gjort är det bara att sätta igång direkt man kommer hem. Under dagen hade vi som hör till svetsavdelningen fått synundersökning på plats och ställe. jag var rätt rubbat i mitt seende och ska i nåt skede få nya arbetsglasögon. De största E:na såg jag åt vilket håll de pekade men sen blev det bara vackra adventsljusstakar av resten och jag försökte med att jag har sån enorm julfeelis men trots att vi skrattade åt det fick jag inte godkänt. En gubbe skulle sitta på en buss men min hade missat bussen och var långt efter. Efter några blinkningar fick jag in honom längst bak i bussen och kunde konstatera att det säkerligen var en tonåring. Jaja.


Härliga arbetskamrater finns det gott om och samma dag fick jag en chokladtomte av en vänlig själ. Den ska verkligen få uppleva julen här hos oss och bor nu i gårdsgruppen.


Så glad att vi äntligen har ett riktigt snyggt och inbjudande matställe i staden. Känns som ett allmänt vardagsrum för folk. Jag hade bokat bord för två i gårkväll där på Station 23.


Finns det inte korv på menyn? tycks nån fundera.



 Nej nej, mycket bättre upp. Gott, fräscht och snygg uppläggning.

Där tog inte vår "utekväll" slut för när vi kom hem smet Bonzo och vi letade en timme med hjälp av svärföräldrarna. Mörk kväll och svart hund är ingen bra kombo på hala vägar. Jag såg honom vid ett par tillfällen men han ville inte infångas. Ån har svämmat och jag var vid tillfälle säker på att han dragits med av det forsande kalla vattnet. En person ringde att han är på deras tomt och barnen försöker fånga honom men också från dem stack han. Till slut mitt emellan åbrona la han sej platt och besegrad och det var bara att koppla honom och för oss att hoppa in i bilen. Huhhu! Han var rätt billig där ett tag tillika som skräcken kröp i mej att vad som helst kunde hända.

Slutet gott allting gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar