Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 9 december 2021

När man helst bara gör det som är roligt

Min vän Ingela kom in häromdagen på en blixtvisit, hon med Gunnarsberga produkterna. Hade gjort en beställning med henne och fick hemleverans, så lyxigt! Dessutom fick jag denna mugg av henne, så röd, så julig och alldeles härlig.


Alldeles barnsligt förtjust i julsagor är jag också och brukar samla på mej nån så här i juletider. I år hittade jag denna på ett tidningsförlag och bara pärmen gjorde att jag smälte som det röda ljuset. 


Ni har kanske vid det här laget fattat att jag är rätt förtjust i julen. Pga av den går november månad mycket lättare och i december har jag ett pirr i magen. Det är nåt med känslan som gör att jag tar fram barnet inom mej. Känner ingen stress över huvud taget, här har inte ens en liten pepparkaka bakats och inget är städat. Men pyntat är det, julsånger spelas, julfilmer skådas (just nu ser jag på Jakten på julen på netflix) Glögg eller varm choklad varje kväll, tända ljus. Helst inga måsten på min dyrbara fritid utan bara sånt som är roligt och känns bra. Då infinner sej den rätta känslan och glädjen. Om det finns några måsten tar jag det nån dag före julafton.



 Stickar nu ett halsskydd som går fort med 8 nummers stickor och jag har så sett fram emot att få komma hem till det i dag. I arbetet har jag juliga feelgood böcker som jag plöjer, de lyssnar man ändå inte på nån annan årstid. 

It´s the most wonderful time of the year.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar