Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 4 december 2021

Lördag

Lördag morgon och Bonzo är nödig klockan 6 och gubben förbarmar sej. Men förstås är också jag klar vaken och ligger och vänder mej till 7. Brygger ett av mina favorit kaffesorter. Detta är faktiskt silkigt, mjukt och vänligt.


Tände ljus och myste. I går kväll var besvikelsen så stor över en sak men nattens sömn gjorde gott och jag såg klarare på saken och får tro att det är en mening med allt.


Vi körde till Hirvlax på förmiddagen, jag skulle leverera mina stengodsalster för bränning. Undrar smått om det är sista leveransen då mina armar verkar ha gett upp det mesta. I dagsläget skulle jag inte kunna dreja. Vi blev bjudna på kaffe i det mysiga och varma hemmet. Det diskuterades böcker, Leonardo da Vinci Italien och trädfällning m.m samtidigt som jag pajade gosig katt.


Det kalla vädret får inte hindra våra utfärder, de är så sköna och livgivande när man väl är där.

Gubben på julfest och jag njuter av stilla hemmakväll efter att ha hämtat en Auraburger på grillcafe´et. Ska slänga mej i soffan och se de nyaste och sista avsnitten av La Casa de Papel. Som jag väntat på dem!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar