Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 5 december 2021

2 advent

Jag var så lycklig i morse när jag visste att det fanns risgrynsgröt och plommonkräm i kylskåpet. Det fick bli min frukost, kall med en mugg kaffe. Mycket bra start på dagen.

Jag checkade upp tröjan jag gjorde klar i går kväll och som legat i press under natten. Helt okej blev den nog, hoppas bara den passar åt den tilltänkta. Nån som undrar över trämusen som hänger från lampan? Den är inköpt i Prag för några år sen och jag är lika glad i den idag som då.


Ungdomarna kom och Lotta hade bakat den finaste julkakan till kaffet. Knepig att äta men väldigt god. Själv spanar jag också in några nya kakrecept inför julen, alltid roligt att prova något nytt.


Tog en vilopaus senare och låg och tittade på belysningen och allt det blåa innan mörkret tar över. Svinkallt men gnistrande vackert.



 En kort kvällspromenad med Bonzo och jag trodde tummarna skulle ramla av innan jag var in i värmen igen. Rökpelare ur alla stugor. Det är väl gott ändå att alltid ha ett varmt hem att komma till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar