Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 17 december 2021

Fyra timmars dag

Att arbeta mellan 06.30 och 10.30 är helt suveränt och det gjorde jag i dag. Körde via Jeriko Gård för att köpa tre stora kanelbullar, tankade bilen och fortsatte färden till Solvej och S-O i Hirvlax. Där stod kaffet klart och bullarna togs tacksamt emot. Så spännande att se vad som fanns i ugnen och jag blev glatt överraskad. Riktigt ljuvliga faktiskt och med sina små skavanker blir keramiken ännu mer personlig och unik. Tänk att glasyren till den blågrönbruna glasyren i obränt tillstånd slår mot brunlila. Man fattar inte att det kan ändra så i hög värme. Ännu har jag inte druckit kaffe ur muggen men kan slå vad om att det smakar extremt gott ur den. 


Bonzo fick komma med när husse skulle hämtas hem och han satt spänt och tittade mot dörren för att inte missa honom. Jag är så glad åt Bonzos fina nos och käkparti, bred och kort. Skräcken är att han skulle fått en smal uppåtgående som jag sett på en del lapphundar och som jag inte tror överensstämmer med deras ideal. Zeb hade den ultimata och Bonzo är på god väg.


Just nu är det en salig blandning av städning och kaos hos oss men jag väljer att visa en julbukett jag själv plockade ihop i dag och arrangerade i vas. Har gjort plats för julgranen men gubben vägrar ta in den ännu i kväll men under helgens gång kommer det att hända. Det är det självklara.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar