Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 26 december 2021

Snöflingor faller

I går, precis innan vi stack upp till svärföräldrarna på julmiddag så sa jag åt gubben att nu ska det till ett foto av oss tillsammans. Det blev aldrig av under julafton och jag tycker om att föreviga varje jul, det är ju så roligt att se på senare. Så tadaa, där är vi nu julen 2021.


Det blev en fantastisk julmiddag för hela tjocka släkten. Alla hade vi hjälpts åt med maten och borden dignade och väggarna bågnade. Alla var friska och kunde delta, paket bytte ägare och frågesport som alla julmiddagar ägde rum. 

Det har varit en fantastisk julhelg om man jämför med i fjol när folk nästan blev rädda för varandra och ingen visste hur vi skulle förhålla oss. Med vaccineringarna går vi nu säkrare om än vi kan drabbas ändå, det har man ju sett och hört. I januari får vi vår tredje spruta och det är bara att löpa linan ut.


Snön är det ingen hejd på, det bara kommer mera hela tiden. Jag har skottat gårdsplanen nu på förmiddag men snart syns det nog inte mera, men det som är bortskyfflat är bort. Tur ändå att snön är väldigt lätt och dessutom är det hjärtskärande vackert med all pudersnö.



 Bonzo trivs också ute i snösvängen och så bra att vara ute mellan varven han går lös på demolering av sina julklappar här inne.

I dag blir det en stilla hemmadag. Vi har haft program nu i dagarna tre och behöver varva ner efter allt. Jag har min stickning och begär inte så mycket mer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar