Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 20 december 2021

Ledig måndag

Hej hopp från oss! Bonzo bjuder till för att höja julstämningen medan jag hela tiden jag rörs i huset dra en matta rätt med ena foten. Tre sekunder efteråt är allt i en hög igen. Men lycklig hund, lycklig matte och resten tar vi med en nypa salt.


Knäckebröd låg på tapeten i går och det knapras friskt av det så det är inte alls säkert det finns nåt kvar när julhelgen kommer, men man ska ju äta nåt alla dar. 

I dag har jag alltså varit ledig och skurat bastu och tvättstuga. Besökt återvinningen, gamla damer och handlat det sista. Nu vägrar jag sätta min fot i en butik resten av veckan.



 Och som temperaturen har växlat under dagen! Svinkallt mitt på dan och i kväll riktigt skön temperatur. Snö kom på vår promenad och så trevligt att gå omkring och se hur fint folk har pyntat sina gårdar. 

Nu två dagar i arbete sen önskar jag bara att lugnet lägger sej som en mjuk varm filt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar