Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 27 december 2021

Mycket snö för korta ben

Det var bara att ge sej ut i snösvängen i morse igen. Jag skottade hela planen fastän mina armar inte alls gillar det. Faktiskt har jag vakat på lite värk i natt som jag inte gjort på mycket länge nu. Snön är ju inte tung men det är ändå ansträngande 


Bonzo stod och funderade på om det skulle vara en bra eller dålig ide´ att hoppa i diket.


Helt klart en dålig ide´.


Hur kunde jag vara så dum som annars är en sån smart jycke...



 Bäst att bara njuta av allt det vackra på plogade vägar. Inte lätt med korta ben i snömängden som kommit.

Jag har varit och köpt mej en ny vinterjacka modell längre idag. Vilket inte är helt lätt. Man kunde ju tro att det är omfånget runt bakdelen som ställer till besvär men där tar man fel. Det är axelpartiet som är det knepiga. Är man jämnbred som en lödodör över hela alltet är det inte bara att tro att det ska passa. Men jag hittade till slut en väldigt basic modell i svart (surprise!) som inte ens var på rea.

I kväll har Bonzo och jag varit på en länk runt via Ytteresse och han gick så duktigt så. Men så mötte vi inga andra hundar heller. Kallt om ansiktet blev det, det visar ändå -13,5 på mätaren men vi klarade det bra. En mugg med spetsad varm glögg reder opp det mesta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar