Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 23 december 2021

Dan före dopparedan

Årets julkort var det här. Vi fick till det som hastigast i dag så länge det var ljust och inte snöpyro. Gullig hund ändå må jag säga.

Nu är det julledigt för hela slanten. I går bjöds det på julgröt och skinksmörgås i arbetet och som julklapp fick vi varsin softshelljacka, inte tokigt alls.


Jag som inte kunnat cykla på hela hösten var så ivrig att pröva armarna i dag trots att snön vräkte ner. Gick över förväntan faktiskt. Lite kramp i musklerna och lite domningar i händerna när vi kom hem men annars okej. Och det var ju faktiskt inte många kilometer vi körde denna första gång.


Farmor har jag besökt i kväll. Fåordig och vägrade sjunga julsånger men önskade mej en riktigt god jul i alla fall. Hennes arbetsplats sviker inte, i alla dessa år har en julblomma kommit till henne i juletid trots att det är evigheter sen hon gick i pension.



 En riktigt God Jul vill jag önska dej som tittar in här. Nu påbörjar vi julen på allvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar