Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 12 december 2021

3 advent

3 advent och vi har huggit oss en gran. Nästa helg ska den in har jag bestämt, kanske före om jag fick bestämma riktigt mycket. Tomtemor har bundit sej en dörrkrans, det har tyvärr inte jag. Jag är så allergisk mot barren och vill inte få till det med handskar. Skulle inte vilja klia sönder händerna mer än jag redan gör. Och det kommer en jul även utan dörrkrans.


Sen har jag städat upp "mitt" rum, som tenderar att bli som ett bombnedslag när kreativiteten flödar och allt som jag inte vet vart jag ska stoppa undan hamnar här. Så har jag tagit ner tre tavlor och satt upp denna kanintavla, köpt på loppis och storgillar.


En tur till Hirvlax i dag för att glasera de färdigt råbrända alstren. Solvej passade på att fota när jag borstade bort överflödig glasyr och därför är munskyddet på. Partiklarna i glasyren ska man helst inte andas in mer än nödvändigt.



 Mamma kom i går med en vacker is lykta som jag totalt glömde bort att tända på kvällen i all iver över födelsedagsbarnet. I kväll är det tänd och nu harmas jag bara över att den kan smälta bort. Blir att sätta den i frysen för att få den att hålla till julafton. Så sorgligt att det ska bli plusgrader nu. Fattar inte vädergudarna att det finns ett mittemellan också, inte bara on eller off.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar