Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 3 januari 2022

Årets första arbetsdag

Första arbetsdagen avklarad och som sej bör tog det länge och väl innan jag fick tag i nån sömn. Gjorde avslappningsövningar, vände och vred mej och till och med räknade får. Men inte ens de förstod att hoppa över stängslet ett och ett utan dundrade på flera stycke på samma gång och de blev omöjliga att hålla räkning på.

Trevligt att träffa arbetskompisarna igen trots avstånd munskydd och handsprit. Det kändes i fötterna att jag är ovan att stå en hel dag så jag slängde mej på soffan när jag kom hem. Slumrade till men vaknade av att axeln hasat bakåt och värkte, svängde mej på sidan och då började höften värka. Jag sa några välvalda ord och satte mej motvilligt upp. Bonzo sov också gott så jag hade bra kunnat vila en stund till.

Drog i alla fall på ytterkläderna och beordrade Bonzo att hoppa in i bilen. Vi körde till arbetet och lämnade bilen där åt gubben som kommer hem senare. Så gick vi hem och fick på så sätt vår dagliga motion. Jag blev så inspirerad att jag tänker cykla till arbetet i morgon, så härligt uteväder trots att det eventuellt kommer snö i morgon eftermiddag men det är sånt jag får ta då.

Mycket av julen har åkt ner i sina lådor igen, tänkte ta bara tomtarna men i samma veva åkte mycket annat. Granen får i alla fall stå ännu, såg att den har massa kottbörjan så den kanske står här ännu i midsommarhelgen. Dessutom barrar den knappt.

Men skönt ändå att vi är på gång med det nya året, känns både fräscht och inspirerande.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar