Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 2 januari 2022

Jullovet är över

Nu är det sen söndag eftermiddag och jullovet håller på att rinna ut. Det har varit ett gott lov och jag är fullkomligt nöjd. Utelivet i skog och mark har varit påfallande stort, vi fick ju ett alldeles fantastiskt julväder och vintern har verkligen levererat hittills.


Bonzo och jag for ensamma på dagens runda, ingen sol i sikte men härligt ändå.

Ungdomarna kom för söndagsmaten som i dag var en salig blandning, både salt och sött. Tur att de inte är kinkiga av sej utan äter det som bjuds.


I dag påbörjade jag ett julpaket jag fick av storebror. Tycker mycket om paket med salvor krämer och smörjor av alla de slag. Gav själv bort sånt åt alla mina nära och kära i år. Det är ju sånt man vet att folk använder, duschkrämer deo lotion osv.


Coconut med lagom doft, mmm...



 Med det där lilla extra.

Det har varit mycket fokus på nya skidor de senaste dagarna. Vädret, ledigheten och pandemin gör att försäljningen av skidor är på topp och tar snabbt slut vartefter de kommer in. Man kan ju inte hänga på låset varje dag för att eventuellt få ett par så nu har vi skrollat genom utbudet på nätet, läst recensioner och sett videoklipp. Så nu för bara nån timme sen klickade vi (gubben är den som gått all in i detta fast han själv inte ska ha, gulle han) klickade vi i ett par Madshus Race Speed Intelligrip som förhoppningsvis ska landa här om några dagar. Hoppas det landar rätt med dem och blir bra.

Nu ska jag försöka starta upp ledighetshjärnan och fokusera på morgondagen, vad brukar jag ha med mej till arbetet, när börjar jag, vad är min instämplingskod osv. Det blir nog bra det med ska vi tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar