Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 26 januari 2022

Sommarlängt och boktips

Jag skulle fått den tredje chockvågsbehandlingen i dag men han tyckte jag var i så bra form att det inte behövdes i nuläget. Klart att man inte ska utsätta kroppen för mer än nödvändigt och jag får ju boka in en ny behandling så fort det känns som om det inte håller. Dessutom sparade jag in 65 euro vilket inte är småkrafs i min plånbok.

Lovade mej själv en stilla kväll. Svärfar hade Bonzo med sej på länk i dag vilket jag är tacksam för, det hänger liksom över en jämt att man måste ut med hunden. Det är väldigt skönt att komma ut i och för sej och vi kunde ha farit en runda i kväll men som sagt, jag hinner verkligen få mina kilometrar ändå. Och Bonzo verkar nöjd med att jag lekt med honom, kliat magen och borstat pälsen. Pälsen tovar lätt ihop sej och jag har några ställen jag borde gå lös med saxen på honom men han är så vild och lekfull så jag törs inte riktigt.

Har tittat på Mandelmanns som kom i tv i går kväll. Vilket sommarlängt det sätter igång. Röda vallmon, jordgubbar, nyslungad honung, får och kossor på bete och sommarviste. Jag längtar till mitt växthus, det bästa vi köpt till trädgården. Att gå ut barfota...hoppas så att det blir en härlig sommar.

Jag är ju ett stort fan av Bookbeat, bästa sättet för mej att "läsa" böcker är att ha dem som ljudbok. Jag tipsade visst redan om författaren Pam Jenoff, jag har lyssnat på alla hennes böcker som går att lyssna på. Efter dem började jag på flera som jag inte fick nån smak för och då är det ju enkelt att avsluta och ta en ny. Agneta Sjödins Så in i själen, som exempel. Hon skriver bra och det fanns så mycket att ta till sej i den boken. Nu har jag läst två av Kristin Hannahs böcker, De fyra vindarna och Himmel över Alaska. Sååå bra och jag rekommenderar dem starkt. Har börjat på en tredje, En flicka som kallas Alice men är så i början ännu att jag varken kan säga bu eller bä. Där har ni några tips att roa er med medan vi väntar på våren.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar