Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 24 januari 2022

Vårkänslor i januari

I dag har jag känt våren i mej, undrar om det är acceptabelt i januari. Men solen lyste och snön smälte och vattnet forsade fram i ån när Bonzo och jag tog vår långpromenad efter arbetet. Ja, jag har kunnat vara i arbete i dag och det var så roligt, tänk hur man uppskattar att kroppen helar sej relativt snabbt ändå. Känns hursomhelst väldigt onödigt att det blir så av ett vaccin och börjar de yra om en fjärde tror jag i skrivandets stund jag avstår. Tror det får räcka nu för ett tag.



Dessutom hade jag fyra påsar med blomsterfrön i postlådan. Har sökt efter Blomstermorot men inte hittat i affärer så jag beslöt att skicka efter och nappade samtidigt åt mej några andra. Blomstermorot pryder upp vilken bukett som helst och jag är väldigt svag för den. Hoppas att fröna gror fint så jag får ihop små fina buketter i sommar. Nån annan blomstersort ska jag nog ännu ha då jag bestämt mej för att odla bara i växthus sånt som är ätbart och på fri land endast blomster. Så blir det i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar